Öncelikle Nevşehir Ticaret ve Sanayi odamızda nede Borsamızda tek bir dahi oyumuzun olmadığını önemle altını çizerek belirtmek istiyoruz.

Burada Zaten Nevşehir İş Dünyası seçimlerinde Biz Basının taraf olma gibi bir lüksüde yoktur.Elbetteki bu toprakların birer evlatları olarak şahıs olarak her birimizin farklı görüş düşünce ve anlayışları vardır olacaktır bu en tabi ve doğal hakkımızdır.

Gerek Siyaset haberlerinde olsun,İş Dünyası seçimlerinde olsun bize gönderilen tüm haberleri sizlerle görev ve sorumluluğumuz gereği basın anlayış ve ilkeleri gereğince sizlerle paylaşıyor ve sizleri bilgilendiriyoruz.

Burada eğer ki herhangi bir Siyasi partiden yada iş dünyasına ilişkin seçimlerden bir haber göremiyorsanız bilin ki o siyasi parti yada iş dünyasından bize bilgi açıklama yada haber gönderilmemiş olmasından kaynaklanan bir durumdur ve tamamen o siyasi parti yada iş dünyasının inisiyatifindedir.

Biz bu güne kadar bize ulaşan  tüm haberleri sizlerle paylaştık paylaşıyoruz.Bu konunun önemle bilinmesini  siz saygı değer okur ve hemşerilerimizin bilgilerine sunarız.

Bir önemli Hatırlatma da daha bulunmak istiyoruz…FİB Haber Merkezi Yönetiminin Aldığı önemli bir karar gereği şu bilgiyi de sizlerle önemle paylaşıyoruz:

Değerli okurlarımız ve kıymetli hemşerilerimiz;Malum yaklaşan Oda ve Borsa seçimleri öncesinde gerginleşen ortamı daha da gerginleştirmemek adına haberlerimize yapılan birleştirici olmayan sert ve nahoş bir çok yorumların gelmesi üzerine Nevşehir iş dünyasında kırgınlık sonrasında kapanmayacak yaralar açmamamsı düşüncesiyle seçimlerin tamamlanmasına kadar ilgili haberlere yapmış olduğunuz yorumları ne yazık ki yayınlanmayacağı kararı almış bulunuyoruz.Bizleri anlayışla karşılayacağını düşünüyor Bilgilerinize sunuyoruz.

Biz buradan bu memleketin birer evlatları olarak tüm oda ve borsa adaylarına başarılar diliyor Nevşehir ve iş dünyasına yakışır demokratik şeffaf bir seçim diliyoruz.

Kazanan Nevşehir Olsun istiyoruz.

İş Dünyasında Kaybedeni olmayacak Oda ve Borsa seçimlerinde Kazananın Nevşehir olmasını diliyoruz.