Serkan ve Fadime Evirgen Çiftleri Hafta sonu Ortahisar kasabası Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem Düğün merasimi ile dünya evine girdiler…


Kapadokya Bölgesinin yakışıklı ve deneyimli  Balon pilotlarından Serkan Evirgen ile Yine Kapadokya Bölgesi Turist Rehberlerin den  Fadime Evirgen Çiftleri Düğün Merasimlerine Türkiye’nin dört bir tarafından katılan davetliler gönüllerince eğlenirken Çiftlerin Düğünü tam manasıyla bir Türk Gecesi tadındaydı.

Damat tarafının Erzurumlu olması Gelin tarafının da Adanalı olması düğün yerinin Ortahisar olması velhasıl Urfa Sıra Gecelerinin muhteşem melodileriyle adeta zengin kültür mozaiğiyle Anadolu da seyri alem yapıldı.

Ortahisar Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşem düğüne davetli olarak gelen 1000 e yakın kişi yer bulmakta güçlük çektiler.

Urfa Sıla Gecelerinin birbirinden güzel parçalarında halaylar çekildi...

Genç Çiftlerin danslarıyla başlayan muhteşem düğününde Urfa Sıla Geceleriyle,Muşkara köçekleri de geceye büyük renk kattı. Gecede davetliler canlı müzik performansıyla oynayıp halaylar çekerek gönüllerince eğlenirken düğün gece geç saatlere kadar sürdü.Show amaçlı yapılan çiğ köfteler konuklara ikramlık dağıtıldı.

FİB Ajans Organizasyon tarafından düzenlenen muhteşem düğün tüm davetlilerden tam not alırken Sunumlarını Fikret Çapacı yaptı.

Davetlilerin teşrifi ile düğünde oyun pisti bir an olsun boş kalmadı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde Fadime ve Serkan Evirgen Çiftlerinin Büyükleri misafirlerini kapıda karşılayarak düğüne gelen misafirlerine verdikleri değeri şölen boyunca göstererek devam ettirdiler.

Tüm misafirler Fadime ve Serkan Evirgen Çiftlerinin mutluluklarını bir arada paylaştılar.

Bizlerde FİB Haber Gazetesi olanak Fadime ve Serkan Evirgen Çiftlerine bir ömür boyu mutluluk dileklerimizi sunuyoruz.