Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin her yıl geleneksel hale getirdiği Yurt gezileri kapsamında üyeler 1-2-3 Mayıs tarihlerinde keyifli bir Batı Karadeniz Gezisi yaptılar.
 
Türk Eğitim Sen Üyeleri ülkemizin değişik bölgelerindeki Tarihi değerlerimizi, Doğal zenginliklerimizi Kültürel birikimimizi yakından görmek ve tanımak maksadıyla gerçekleştirdiği yurt gezilerinde hafta sonu Doğa-Tarih-Kültür gezisi gerçekleştirdiler.

Türk Eğitim Sen üyeleri gezi sırasında keyifli anlar yaşadılar. Bol miktarda hatıra fotoğrafı çektirdiler, doğayla, tarihle iç içe 3 günü birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Sinop-Kastamonu-Safranbolu-Bartın-Gölcük-Abant'ı kapsayan Batı Karadeniz gezisi iyi dilek ve temenniler ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Gezi sorumlusu TES Nevşehir Şubesi Teşkilatlandırma Başkanı Cengiz Yurt yaptığı açıklamada; Türk Eğitim Sen kitlesel sendikacılık yapmaktadır. Üyelerimizin mali ve özlük haklarının iyileştirilmesi, kayıplarının ve uğradıkları haksızlıkların çözümü için yaptığımız sendikal mücadelemizin yanında ayrıca Sosyal ve Kültürel etkinliklerle de üyelerimizle birlikte, bir bölgemize gezi,  bir vadimizde yürüyüş, tarihi bir gün hatırlamak ve hatırlatmak,  bizi var eden değerlerimizi unutturmamak için etkinliklere ve projelere de imza atıyoruz. Bu gezimizde "bir bahar günü doğada hep birlikte" sloganıyla yıl boyunca eğitim ve öğretim ortamında eğitimcilerimizin yaşadığı stresi üzerlerinden atmak ve cennet vatanımızı tanımak, görmek maksadıyla planladığımız bir gezidir’’ dedi.
 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.