NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, hafta sonunda günü birlik Nevşehir’i ziyaret etti.

Beraberinde Kırşehir Oda Başkanı Mehmet Ali Aşçı ile birlikte Nevşehir’i ziyaret eden Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Nevşehir modern pazaryerinde incelemelerde bulundu.

 “Pazarcı Halkın Kendisi Demek”

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nafiz Çalışkaner, Terziler Odası Başkanı Habil Demirbilek, Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Bakkallar Odası Başkanı Yaşar Göncü’nün de bulunduğu bir heyet tarafından karşılanan Federasyon Başkanı Karaca, Nevşehir pazaryerinde tezgah tezgah gezip pazarcı esnafları ile selamlaştı.

Modern Pazaryeri ile ilgili Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’den pazaryerindeki işleyiş konusunda bilgiler alan Federasyon Başkanı Ali Karaca, Nevşehir’e böyle modern bir pazaryeri kazandıran Nevşehir Belediyesine teşekkür etti.

Esnaf konağında düzenlenen yemeğe de katılan Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Karaca, Pazarcı esnafının halkın nabzını tutan en önemli meslek dallarından biri olduğunu dile getirdi.

Pazarcı esnafının halkın kendisini temsil ettiğini dile getiren Federasyon başkanı Karaca Nevşehir ziyaretini Oda başkanlığını ziyaretinin ardından tamamladı.