30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı,İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeliği kadar muhtarlık seçimleride büyük bir çekişmeye sahne olacak.Nevşehir Merkeze bağlı Uçhisar Kasabasının tekelli mahallesi muhtarı olan Nihat Serhat Uçhisar yukarı mahalle muhtarlığına aday adayı oldu.

SERHAT muhtarlığını yapmış olduğu tekelli mahallesinden taşınmış olmasın nedeniyle yeni taşınmış olduğu yukarı mahalle ye aday oldu .Uçhisar kasabasının ve Kapadokya bölgesinin sevilen saygın isimlerinden olan Nihat Serhat Emlakçılık işiyle uğraşıyor. Bölgenin tanınmış simalarından Muhtar adayı Nihat Serhat Kapadokya ve Uçhisar sevdalısı olarak biliniyor.

FİB Haber Merkezimizi ziyaret ederek Nevşehir Uçhisar ve genel Kapadokya olarak herkesin bilgisayarında açık olarak Nevşehir ve Kapadokya haberlerini takip ettiği FİB Haber.Com a başarılı çalışmaları için tebrik etti.Uçhisar 
yukarı mahalle muhtarlığına aday adayı Nihat Serhat yakalaşan Yerel seçimlerin ülkemiz şehrimiz ve Uçhisarımızı için hayırlı olması dileğinde bulundu...
Bizde FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir ve Uçhisar ın sevilen saygın simalarından Nihat Serhata a seçimlerde başarılar diliyoruz.