KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'in misafiri olarak Kapadokya'ya gelen güzel oyuncu Çiğdem Batur'un Kapadokya gezisi tüm ulusal gazete ve magazin dergilerinde "O artık Ürgüplü" başlığıyla haber oldu.

Akşam- Bugün- Hürriyet Kelebek- Milliyet gibi Türkiye'nin önde gelen gazete ve dergileri, Çiğdem Batur'un Ürgüp ve Kapadokya gezisine yer verdi. "O artık Ürgüplü" ve "Çiğdem Batur fahri Ürgüplü Oldu" başlıklarıyla Türkiye gündemine düşen haberler, işte Ürgüp reklamı böyle olur yorumlarına sebep oldu.

Ürgüp Kayakapı'da konaklayarak bölgeyi gezen güzel oyuncu, Kapadokya’nın sakinliğine ve huzuruna âşık olduğunu, “Buranın huzuru, insanlarının sıcaklığı ve dostluğu paha biçilemez. Öyle bir yer düşünün ki sizi sessizliğiyle gülümsetiyor. Artık ‘fahri Ürgüplü’ de oldum, değmeyin keyfime” diyerek duygularını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Yakup Dinler, sosyal medyadaki paylaşımında “Bugün Kapadokya ve benim önemli bir misafirim vardı, sevgili Çiğdem Batur. Kendisini Fahri Ürgüplü ilan ettik, daha çok gelmeye söz verdi” diyerek genç oyuncuyu şehirlerinde ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. 

Ürgüp Haber Magazin servisi