Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,

Ben Bu Şehrin En Büyük Amelesiyim

NEVŞEHİR(MHA) Vekiller ve Ünver ile NTSO Arasında İpler Tamamen Koptu Mu? Sorusuna cevap veren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, konuyla ilgili ilk kez çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Söylenen söz ve dedikodulardan Nevşehir’in hiçbir kazanamayacağına vurgu yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bir takım laflarda bulunanların bir gün çıkıp özür dileyeceğine inandığını ifade etti.

Kendisinin bu memleketin en büyük amelesi olduğuna da sözleri arasında yer veren Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, “Bu soruya benim verebileceğim cevap hiçbir şeyi değiştirmez. Bu şehir kendisini bu şehrin sahibi olarak görenler tarafından yönetilmiyor. Bu şehir halkımız tarafından, halkın kendisi tarafından yönetiliyor. Ben bu şehirden ikinci seçimimde % 53 oy aldım. Bu ne demek biliyormusunuz?. Sokakta bulunan vatandaştan her 2 sinden birinden daha fazlası bana oy verdi. Temsil hakkı verdi. Ben buna saygı duymaya çalışıyorum. O buna Şöyle demiş, bu ona bir şey söylemiş. Bunlar boş. Ben inanıyorum ki, bir takım insanlar hatalarını anlayıp çıkıp özür dileyecekler. Yoksa Allah’ın gözünde de, halkın gözünde de küçük düşerler. Bu laflar benim tarzıma ters. Ben işime bakıyorum. Belediye temsil ve hizmet makamıdır. Ben bu şehrin en büyük amelesiyim. Su, kanalizasyon, Çöp, yatırımlar bunlar benim işim. Bakın şimdi Nevşehir yatırımda fışkıran illeri arasında yer alıyor. Gençlik Merkezimiz, Olimpik Yüzme Havuzumuz, TÜİK Bölge Müdürlüğü binamız, Belediye ve Çarşı inşaatımızın inşaatı devam ediyor. Yaş Sebze ve Meyve hali bitmek üzere. Köy ürünleri organik pazarımızın inşaatı sürüyor. Katı atık arıtma tesisi inşaatımız devam ediyor. Adalet sarayımızın ihalesi yapıldı yakında onun inşaatına başlanacak. Güney Çevre yolu inşaatımız sürüyor. Bir kısmını saydım ve yoruldum. Bakın biz bunlarla uğraşıyoruz. Ötesi fasa fiso. Bu laflar Nevşehir’e ne kazandırır ki. Bir kez daha söylüyorum o dedikoduyu yapanlar bir gün çıkıp özür dileyecekler. Bütün bunların dışında Ölüm de var” diye konuştu.