NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilimizdeki esnaf ve sanatkarlarına bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de imkanları doğrultusunda hep destek olmaya sürdüreceklerinin altını çizdi.

Nevşehir Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odasını ziyaretinde Oda Başkanı Mustafa Düzgün ve oda yönetimi ile bir araya gelen, İlimizin sorunları ve Nevşehir Belediyesinin esnaf ve sanatkar odalarına yönelik yapılan çalışmaları da sohbet esnasında dillendiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, esnaf ve sanatkara destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

İlimizdeki şoför, otomobilci ve Nakliyeci esnafının mevcut sorunlarının çözümü adına da destek olacaklarını ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kendisini ağırlayan Oda Başkanı Mustafa Düzgün ve yönetimi ile toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bu arada Başkan Ünver’in daha önceki ziyaretlerinde pek rastlanmayan bir durumda dikkatleri çekti. Ünver, Nevşehir Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler odası başkanlığını ziyarete iki başkan yardımcısı ile birlikte geldi. Başkan Yardımcıları Oktay Şımarmaz ve Atilla Seçen’de söz konusu ziyarette Başkan Ünver ile birlikte idi.