30 Mart yerel seçimleri öncesi Akparti Ürgüp İlçe teşkilatı çalışmalara hız verdi. Ak partinin dumlupınar caddesi üzerinde bulunan 2 seçim irtibat bürosu hizmete açıldı. Açılışı Ak parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk yaptı. Partililer açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, göreve geldikleri 5 yıl öncesinde yapılamaz denilen büyük işlere el birliğiyle imza attıklarını ifade etti. Bir dönemler "Ben altyapıya girecek kadar deli değilim!" diyen belediye yönetimleri olduğunu söyleyen Başkan Fahri Yıldız, seçimde desteklerini beklediği Ürgüp halkına en önemli vaadinin yarım işlerin alnımızın akıyla tamamlanması olacağını söyledi. Ak Partinin, Recep Tayyip Erdoğan’ın gücünü Ürgüp’le buluşturmanın gururunu yaşadığını söyleyen Yıldız, açılışa ilgileri dolayısıyla Ürgüp’lülere teşekkür etti.

Açılışı onurlandıran Ürgüp’lü Milletvekili Murat Göktürk’de Ürgüp’le ilgili her konuda her zaman bugüne kadar olduğu gibi hükümet noktasında bizler yardıma hazırız, Ak Parti bayrağını sizlerin desteğiyle Ürgüp’te dalgalandırmaya devam edeceğiz. Ürgüp’ü emin adımlarla geleceğe taşımaya Ürgüp’ü hakettiği yerlere getirmeye devam edeceğiz. dedi.

Ak Parti kurulduğu günden beri, milletimizin gösterdiği istikamette yoluna devam etmiş ve halkımızın tercihlerine göre siyasetini şekillendirmiştir. Bu yüzden siyasetimizin ana eksenini belirleyen milletimizin iradesidir. Bundan sonraki rotamızı da belirleyen yine bu irade olacaktır.

Ak Parti, geçmişin siyasi alışkanlıklarından hep uzak durdu, ayrıştırıcı siyasetin tuzağına düşmedi. Bütünleştirici, yapıcı siyaset anlayışının temsilcisi oldu. Bu anlayış, partimizi toplumsal merkezin tek adresi yapmıştır. Bugün Türkiye’yi bir bütün olarak kucaklayan tek parti Ak Parti’dir.

Konuşmaların ardından kurdele, Milletvekili Murat Göktürk, Akparti İlçe Başkanı Ahmet Koçak ve Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız  tarafından kesildi. 

Haber: Faruk Özzengin Ürgüp ten bldiriyor...