Kaymakam Alper Balcı Ürgüp Tapu Sicil Müdürlüğü Personelini başarılı çalışmaları nedeniyle belge ile ödüllendirdi.

Ürgüp Kaymakamı Alper BALCI, Ürgüp Tapu Sicil Müdürlüğü Personelini özverili çalışmalardan ve işlerinde göstermiş oldukları hizmet anlayışlarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Kaymakam Alper Balcı, Ürgüp tapu sicil müdürü Salih Güzel başta olmak üzere, Müdürlük personeline vatandaşın işlerinin kolaylaşması noktasında özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek başarı belgesi verdi.

 

Başarı belgesi, görevli oldukları kurumlarda olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev yapmak suretiyle; kamu kaynağında önemli ölçüde tasarruf sağlanmasında, kamu zararının oluşmasının önlenmesinde ve önlenemez kamu zararlarının önemli ölçüde azaltılmasında, kamusal fayda ve gelirlerin beklenenin üzerinde artırılmasında veya sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesinde somut olaylara ve verilere dayalı olarak katkı sağladıkları tespit edilen memurlara verilir.

Bu belgeyi, merkezde memurun kurumunun bağlı veya ilgili olduğu bakan, illerde valiler, ilçelerde ise kaymakamlar verir.