Kurulduğu günden bu yana Ürgüp’ün manevi ve kültürel gelişimine katkı sunmayı kendilerine gaye edinen Gülyüzü Derneği bu yıl ikinci kez büyük bir coşku ile 31 Aralık Çarşamba günü saat 19:30’da Turgut Özal Kültür Merkezinde Mekke’nin Fethini kutlayacak.

Programda gençler tarafından Kuranı Kerim Tilavetleri, fetih ile ilgili sunum, dernek gönüllüsü Mehmet Berat Tural tarafından Fetih ve Medeniyet konulu konuşma, Mehmet Gökçe tarafından ezgi ve marşlar ile katılımcılara unutulmayacak bir hatıra bırakacak.

Program hakkında bizlere bilgi veren Dernek Gönüllüsü Mehmet Berat Tural ; “fethi iki madde de incelemek ve ders çıkarmak lazım. Bunların birincisi fetih öncesi ve fetih, ikincisi de fetihle fethedilen yürekler ve onların gerçekleştirdiği fetihler. Ümmetin içinde bulunduğu bu zor zamanlarda fetih şuuruyla yeniden dirilmek mümkün, o yüzden biz eğitim faaliyetlerimizde bu güne kadar bu prensiple hareket ettik. İnşallah önümüzdeki süreçte de yapacağımız ve gayretini göstereceğimiz çalışmalarla daha iyi daha huzurlu daha aydınlık bir Ürgüp ve Türkiye inşa etmek istiyoruz. Tural ayrıca programda çekilişler ile belirlenecek  kişilere sürpriz hediyelerinde olduğunu belirterek Ürgüp’ün kültürel ve manevi gelişimine katkılarından dolayı Gülyüzü Derneğine teşekkür ediyor siz kıymetli Ürgüp Halkını düzenlediğimiz bu programa davet ediyoruz.” dedi