Ürgüp Belediyesinin imar planı içerisinde bulunan, konut dışı kentsel çalışma alanı olan 9.850 m2’lik eski şişeleme fabrikasının arsasının ihalesine katılan 2 firmadan biri olarak, satın alan San-İş inşaat yetkilisi Mesut Can Pakova Ürgüp’teki inşaatımıza bu yıl sonunda başlamayı planlıyoruz. dedi.

1971 yılında kurulan SAN-İŞ, 40 yılı aşkın süredir, kamu ve özel sektördeki müşterilerine, inşaat taahhüt alanında hizmet sunuyor. Altyapı inşaatları (doğal gaz dağıtım şebekeleri, atık su, sulama kanalı, içme suyu şebekeleri), kamu hizmet binaları, endüstriyel tesisler, yol inşaatları ve süt ve besi hayvancılığı çiftlikleri alanında başarılı çalışmalara imza atan firma Ürgüp’teki satın aldığı alanda 120 odalı bir otel yapacak.

Ürgüp Belediyesinin şehit aileleri ve Ürgüp protokolüne düzenlediği iftara katılan Pakova, "inşallah başka bir ramazanda da Ürgüp’te açacağımız otelimizde yine birlikte iftar yaparız." dedi.

Pakova, Ürgüp Haber Merkezimize yaptığı açıklamada otelin frachising mi, yoksa kendi bünyelerinde bir isimle mi faaliyet göstereceğine ise henüz karar vermediklerini ifade etti.