Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 8 bin fidan toprakla buluşturuldu.
    TEMA Vakfı tarafından Ürgüp ilçe merkezinde Eğrim Dağı mevkide gerçekleştirilen fidan dikim törenine Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN, Ürgüp Kaymakamı Alper BALCI, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin KALAYOĞLU, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ, Ürgüp Tema Temsilcisi Hasan DOĞAN ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hazırlanan alanlara fidan dikimi gerçekleştirildi.
    Vali Ceylan ve Kaymakam BALCI Eğrim dağındaki ağaç dikiminin ardından Yeşilöz Köyündeki ağaç dikimi törenine katıldı. Yeşilöz köyüne Ürgüp Kaymakamlığı ve Yeşilöz Köyü Muhtarlığı iş birliğinde 3 bin fidan dikildi.
    Vali CEYLAN Yeşilöz köyü köy konağında, köylülerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Sohbette Vali CEYLAN Yeşilöz köyü muhtarı Erdoğan YILDIRIM'dan köydeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali CEYLAN Nevşehir'de ormanlık alan açısından en bereketli yer olan Yeşilöz köyü sakinlerine her sene ağaç dikimi yapmalarından dolayı teşekkür etti.
     Vali CEYLAN daha sonra Akçaören köyündeki İl Özel İdaresi Çalışmalarını yerinde inceledi ve burada gerekli gördüğü konularda talimatlar verdi.