Ürgüp Belediyesinin hizmetleri,  Ürgüp’e yapılmakta olan yatırımlar, Toki ve Doğalgazda gelinen nokta,  Su şebekesinin yapılmasında mahallelerin durumu ve Kanalizasyon projesi  ile genel konuların konuşulduğu toplantının ardından yapılan çalışmaları ve projeleri yerinde görmek amacıyla öncelikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar planı onaylanan ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yapılacak olan TOKİ proje alanına gidilerek inceleme yapıldı.

 

Ardından heyet, Kapadokya Doğalgaz AŞ ile koordineli bir şekilde çalışmalarına başlanan, Aralık ayında Ürgüp’e gaz basımı gerçekleştirilecek olan Avanos - Ürgüp arası Doğalgaz hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Doğalgaz çalışmalarının ardından Muhtarlara Ürgüp’e planlanan yatırımlardan Devlet Hastanesinin yeri ve Ürgüp Belediyesi tarafından taşınacak olan atık su arıtma tesisinin yeri gösterildi.

 

Öğle yemeğinin ardından Muhtarlar, çok verimli bir gezi olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a teşekkürlerini iletti.
Haber:Faruk Özzengin