Avanos Çavuşin’de bulunan "Vadi Cafe ve Restaurant'ta canlı müzik keyfi başladı. Her Cuma ve Cumartesi gecesi Vadi Cafe ve Restaurant ta canlı müzik ve enfes tatlar.
Rezervasyon : 
0 (535) 652 08 39

Vadi Cafe ve Restaurant, Doğa, Tarih ve Kültürün bir bütün olduğu Kapadokya bölgesinde, Dünyanın her köşesinden keşif tutkunlarını kendine çekiyor.

Kapadokya'nın en samimi, en içten, en yeni ve en güzel restorantı olan Vadi Cafe & Restorant gerek çalışan güleryüzlü garsonları, gerekse mutfağı ile sizlere en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

Rahat ve Ferah Ortamıyla 
Özel Organizasyonlarınız İçin 
Vadi Cafe sizleri bekliyor...

Eşsiz manzara karşısında geleneksel yöre yemekleri ile Türk mutfağının tatlarını birlikte bulabileceğiniz Vadi Cafe Restaurant, etkinlik, toplantı ve her türlü organizasyonlarınız da sizlere ev sahipliği yapıyor.

Vadi Cafe & Restaurant
Kapadokya Bölgemizin eşsiz lezzetlerini bulabileceğiniz restaurantımız bölgemizin en önemli kiliselerinden biri olan Çavuşin Kilisesinin tam karşısındadır. Muhteşem manzara eşliğinde bölgemizin yöresel lezzetleri sizleri bekliyor.   Yandaki Email Listesine kayıt yaptırarak haberlerden, özel menülerden sizleri haberdar edebiliriz.

Adres: 50500 Çavuşin Köyü/Avanos/Nevşehir
Telefon: 0535 652 08 39