Bir Vatandaşımızın ihbarıyla FİB Haber Merkezi olarak Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı köyünü çevre köylere bağlayan yolların durumunu gündeme getirmiş, “Kazaya davetiye çıkaran bu yolla iligili "Vali Ceylan ve Genel Sekreter Cihan'ı Göreve Davet Ediyoruz!” şeklinde kendilerine Çakıllı köyü sakinleri adına seslenmiştik.

www.fibhaber.com'un bu haberinden hemen sonra Nevşehir Valisi Sayın Mehmet Ceylan, devreye girdi. Vali Ceylan, İl Özel İdaresi’ne, yol yapım çalışmalarının başlaması için talimat verdi.

Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın İsmail Cihan da, yaptığı açıklamasında Sayın Valimiz’in talimatıyla Çakıllı Derinkuyu arasındaki yolun yapımına başlandı” müjdesini verdi.

Genel Sekreter Cihan Açıklamasında; Nevşehir İl Özel İdaresi Derinkuyu-Çakıllı köyünde çalışmalarına başladı.
 
Nevşehir İl Özel İdaresi Derinkuyu-Çakıllı arası yolun tadilat ve bakımı yapılarak Köyde yaşayan vatandaşlarımıza hizmetin en hızlı ve en güzelini sunarak yaşam kalitelerini artırmasını sağlamaktır.
 
Ayrıca bizzat Çalışmaları yerinde inceleyen Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail CİHAN Özverili Çalışan Personellere teşekkür etti.

Tüm bu gelişmelerin yaşanmasının ardından Çakıllı köyünden FİB Haber Merkezimize "Teşekkür" mesajlarıda ardı ardına gelmeye başladı...

FİB Haber Merkezimizi arayarak Çakıllı Yolu hakkında bizlere ihbarda bulunan o duyarlı vatandaşımız bu kez bakın nasıl teşekkür etti ;

"- Selamünaleyküm kolay gelsin. Ben Derinkuyu İlçesi Çakıllı Köyünde İkamet ediyorum. Dün yollarımızın bozukluğu ile ilgili size bir mesaj ve resimler yollamıştım sizde www.fibhaber.com haber yapmıştınız. Bugün yollarımızın yaması ile ilgili çalışmalar başlamış olup onarım devam ediyor. Size ve FİB Haber ekibinize şahsım ve köyüm adına çok çok teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum.
.. Yine özellikle Sayın Valimize, Sayın genel Sekreterimize ve size şahsım ve Çakıllı köyü adına çok çok teşekkürlerimi sunuyorum."Şimdi de bakımı yapılan yollarımızla ilgli başlatılan çalışmalardan ilk görüntüleri paylaşıyorum.

Bizlerde FİB Haber Merkezi olarak Hassasiyetleri ve anında konuyla ilgilenmeleri adına Sayın Nevşehir Valimiz Mehmet Ceylan ve Sayın İl Özel İDaresi Genel Sekreteri İsmail cihan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.