NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik Merkezi bünyesinde çalışmalarına 2014 Kasım ayında atölye çalışmalarıyla başlayan tiyatro topluluğu, oyun ve oyuncu seçimlerinin ardından 3 ekibe ayrıldı.

Kurulduğu yıl 15 Mart`ta Çanakkale Oratoryosu ile seyirci karşısına çıkan ve ardından da 22 Mayıs 2015 günü "Ahududu” isimli trajikomik oyunla sahneye çıkan ekip izleyenlerden büyük beğeni topladı.

2014- 2015 sezonu için 3 oyun sahnelemeyi hedefleyen ekip, 24 Mart’ta sergiledikleri Çanakkale Oratoryosu ile izleyenlere coşkulu ve hüzünlü saatler yaşattı. Ardından yönetmen Osman Arslan önderliğinde, 1 Mayıs’ ta yenilenen kadrosuyla Ahududu oyununu tekrar sahneledi ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi izleyenlerden tam not aldı.

Hız kesmeden çalışmalarına devam eden ekip, yarın yönetmenliğini Nermin Arslan’ın ve yardımcı yönetmenliğini Recep Çiftci’nin yaptığı “Buzlar Çözülmeden” isimli oyunu izleyiciyle buluşturacak.

17 Mayıs’ta ise Osman Arslan yönetmenliğinde, Yeşim Yılmazlar’ın yardımcı yönetmenliğinde “Yalancı Aranıyor” isimli oyun sahnelenecek. Oyunlar Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde saat 20.00’ da ücretsiz olarak sahnelenecek.