Kayseri’de babasıyla beraber camiye gelen bir çocuk, namaz esnasında yaptığı afacanlık ile güvenlik kamerasına yansıdı. Küçük çocuk tabure ile namaz kılan yaşlı bir adamın altından, taburesini çekince ortaya güldüren görüntüler çıktı. Kayseri’de cami cemaatini hayrete düşüren küçük çocuk, yanındaki diğer çocuğun tüm çabalarına rağmen tabureyi almak için cami cemaatine doğru ilerledi. Tabure ile namaz kılan yaşlı bir adamın altından taburesini alarak cami çıkışına doğru ilerleyen afacan çocuk, yanındaki diğer çocuğun ikazlarına aldırış etmeden tabureyi bırakmamakta ısrarcı davranıyor. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, küçük çocuğun tabureyi alması ile beraber yaşlı adamın yere düştüğü ve çocuğunda tabureyi alarak kaçtığı yer aldı.
Kayseri’de babasıyla beraber camiye gelen bir çocuk, namaz esnasında yaptığı afacanlık ile güvenlik kamerasına yansıdı. Küçük çocuk tabure ile namaz kılan yaşlı bir adamın altından, taburesini çekti.
Kayseri’de cami cemaatini hayrete düşüren küçük çocuk, yanındaki diğer çocuğun tüm çabalarına rağmen tabureyi almak için cami cemaatine doğru ilerledi. Tabure ile namaz kılan yaşlı bir adamın altından taburesini alarak cami çıkışına doğru ilerleyen afacan çocuk, yanındaki diğer çocuğun ikazlarına aldırış etmeden tabureyi bırakmamakta ısrarcı davranıyor.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, küçük çocuğun tabureyi alması ile beraber yaşlı adamın yere düştüğü ve çocuğunda tabureyi alarak kaçtığı yer aldı.

Yaramaz çocuk camide bakın ne yaptı!