Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir TİAMO Eğitim Merkezi ortaklığında hazırlanan 'Yaşım Küçük Aklım Büyük' projesi başladı. Proje kapsamında seçilen pilot okullarda (Acıgöl Nene Hatun Anaokulu, Derinkuyu Özlüce İlkokulu, Merkez Cumhuriyet ortaokulu) çalışan öğretmenlere verilecek, zeka geliştirici ders araç gereçlerinin kullanımına ve derslere adaptasyonuna yönelik eğitim Tiamo Eğitim Merkezi eğitmenlerinden İsmail Işık, Engin Yağmur ve Emrah Toplak eşliğinde devam ediyor. Eğitimin tamamlanmasının ardından proje kapsamında temin edilen ders araç gereçleri pilot okullara teslim edilecek ve projenin öğrenciler üzerindeki etkileri dönem ortası ve dönem sonu olmak üzere düzenlenen raporlarla tespit edildikten sonra projenin Nevşehir’deki tüm okullara yaygınlaştırılması konusu Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş proje koordinasyon birimi tarafından değerlendirilecektir.

       TİAMO Nevşehir merkezde dahice eğitimler vermektedir.(Mutlaka ama mutlaka yerinde tanıyın)

TİAMO EĞİTİMİ:1-4 kişilik atölyelerde bilimsel yöntem ve tekniklerle çocukların dikkat,odaklanma,özgüven ve beyin kapasitelerini artırarak her çocucuğu maksimum seviyeye çıkarır.

TİAMO ANLAYARAK HIZLI OKUMA EĞİTİMİ:İlköğretim,lise,üniversite ve yetişkin yaş guruplarına özel eğitimlerimizle okuma ve anlama hızını en az iki kat artırıyoruz.

TİAMO SİNGAPUR MATEMATİĞİ:İlköğretim milli eğitim matematik müfredatını doğrudan oyunlarla öğreterek matematik ders başarısını artırıyoruz.

TİAMO ZEKA VE MATEMATİK OYUNLARI EĞİTMEN EĞİTİMİ:Öğretmen ve üniversite öğrencileri bu eğitimle sertifikalarını alarak zeka ve matematik oyunları konusunda uzmanlaşarak bu konu üzerine çalışmalar yapabilir.

TİAMO KALİGRAFİ VE EBRU EĞİTİMİ: Bu eğitimle dahice eserler çıkarabilirsiniz.

Tüm TİAMO eğitimlerinde kayıtlar devam etmektedir.(Yeni mah. Sahil iş hanı kat:1)(0384  214 00 10)