YAZIHÜYÜK BELEDİYESİ MEZARLIK BİLGİ SİSTEMİ OLUŞTURULDU...

Sevgili Ziyaretçilerimiz:Yaşadığımız dünya hayatı hem bizim için, hem de sevdiklerimiz için ebedi yaşam alanı olmadığı bilinen bir gerçektir. Nitekim, her birimiz çok sevdiğimiz yakınlarımızı, dostlarımızı fani dünyadan baki aleme bir bir yolcu etmekteyiz. Bir gün bizimde ömrümüzün sona ereceği ve ebedi aleme göçeceğimizi de bilmekteyiz. Ölüm her ne kadar fiziken ayırsa da bizi sevdiklerimizden, ruhen bağımız devam ediyor.

Bir insanın ölmüş olan yakınlarını, dostlarını, sevdiklerini ve hayatı birlikte paylaştığı arkadaşlarını unutması mümkün olmuyor. Her fırsatta onları yâd etmek ve onlarla olan münasebetini, bir şekilde sürdürmek istiyor. Bu nedenle kabir ziyaretleri yapılıyor, dualar ediliyor, medfun bulunan tüm ölülerimiz için güzel temennilerde bulunuluyor. Bizde Yazıhüyük Belediyesi olarak insan odaklı hizmet anlayışımız gereği hem ahirete irtihal etmiş olan yakınlarımıza, hemşehrilerimize karşı vefa borcumuzu ifa etmek, hem de siz değerli ziyaretçilerimize rehberlik ederek, ziyaretlerinizi huzurlu koşullarda gerçekleştirmenize katkı vermek amacıyla mezarlıklarımızla ilgili Bilgi Sistemini oluşturmuş ve hizmetinize sunmuş bulunmaktayız.

Bu çalışmanın; saygıdeğer halkımız için hayırlı olması temennisiyle, sizlere hayırlı - uzun ömürler, vefat eden tüm kardeşlerimize, büyüklerimize de Allah' tan rahmet diliyor; selam ve sevgilerimi sunuyorum.

CENGİZ ÇAVDAR

BELEDİYE BAŞKANI