NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in son bir yıl içerisinde yıldızı parlayan atletizm Sporcusu Ömer Şen, Türkiye Şampiyonluğunun ardından yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Antrenörü Resul Köstekçi nezaretinde dönem dönem Kapadokya Sporcu kamp eğitim merkezinde kampa giren ve çalışmalarını sürdüren Ömer Şen’in hedeflerinden biri de ilimizi uluslar arası atletizm müsabakalarında temsil edebilmek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcularımızdan Derinkuyu Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu Öğrencilerinden Atletimiz Ömer Şen den başarı üzerine başarı geldi. Adana da yapılan Okullar arası Türkiye Atletizm Şampiyonasında sporcumuz Ömer Şen 1. günde 800 metrede 2:02 de 1.,  yarışmaların 2. Gününde ise  2000 metrede 5:51 ile Türkiye’nin En İyi Derecesini koşarak Türkiye Şampiyonu olmuştu.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, “İlimiz adına büyük bir gurur kaynağı olan Sporcumuz Ömer Şen ve Antrenörü Resul Köstekçiyi  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kutlar başarılarının devamını dileriz” açıklamasında bulunmuştu.