NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Spor GK ile Azatlı Spor maçında gözler takıma destek olmak için kar kış demeden yollara düşen taraftar grubu başkanı Ahmet Yetişir’i aradı.

Daha iki hafta önce Gazi stadında oynanan maçta maçı protokol tribününden izlemeye gelen Milletvekillerine, kulüp başkanına ve ASKF başkanına iyi ki yanımızdasınız deyip birer çiçek sunan taraftar grubu başkanı Yetişir, Kırşehir maçında kendisiyle birlikte birkaç taraftarın yaşadığı sıkıntıların ardından görünen o ki, Yıllardır sürdürdüğü bu gayretli çalışmaları geride bıraktı.

Kırşehir maçında yaşananların ardından sosyal paylaşım sitesinde yaşananların ardından taraftar grubu başkanlığını bıraktığını ve artık işine gücüne bakacağını duyuran Yetişir’in yokluğunda Azatlı Spor maçında taraftarın sesi de bir hayli cılız çıktı.

Taraftarların ağırlıklı olarak yer aldığı yeni tribündeki grubun zaman zaman kendilerine karşılık vermeyen karşı tribüne serzenişlerde bile bulundukları maçın ardından kulüp yönetiminin taraftarların daha etkin takımı desteklemesi konusunda ne yapacağı da merak konusu.