AK PARTİ Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz 25 Eylül Dünya Eczacılar Gününü kutladı. Açıkgöz açıklamasında;

Meslektaşlarım dün olduğu gibi bugün de toplumsal yaşamdaki vazgeçilmezliğini her zaman göstermektedir. Hastalarımıza tıbbi danışmanlık yapan eczacılarımızın, bu büyük sorumluluğun farkında ve bilincinde olduğunu biliyorum.  

Eczacılarımızın hiçbir gelecek kaygısı yaşamadan görevlerini yerine getirebilmesi, eczacılık sektöründeki işleyişin ideal seviyeye ulaşması ve eczacılık mesleğinin eczacılara yüklediği halk sağlığının nöbetçisi olma misyonunu en iyi şekilde yerine getirebilmelerinin sağlanması için gereken tüm çalışmalar bugüne kadar olduğu gibi, önümüzdeki dönemde de hız kesmeden birlikte devam ettireceğiz.  

Sağlık hizmetlerimizin temel birimini oluşturan meslektaşlarımıza fedakârca çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyor, ülkemizin en uç noktasına kadar bu hizmeti sağladıkları için ayrıca minnettarlığımı da ifade ediyorum.  

Eczacılık mesleğinin itibarını daha da yükseltebilmek ve eczanelerimizi yaşatabilmek için sektörde bulunan tüm paydaşların katkısına ihtiyaç bulunduğunu her fırsatta belirtiyoruz.  

25 Eylül'ü eczacılığın anlam ve öneminin hatırlanmasına, mesleğe ömür, emek, katkı ve gönül vermiş, çok değerli hizmet ve gayretleriyle seviye ve değer kazandırmış eczacılarımızın anılmasına bir vesile saymaktayım. Bu vesile ile tüm Eczacı meslektaşlarımın 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü kutluyor, hayırlı ve bereketli çalışmalar diliyorum.  

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi