AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Eczacı Mustafa Açıkgöz, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla kutladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Alın teri, emek ve sabırla toprağın nimete dönüşmesine vesile olan başta Nevşehirli hemşerilerimiz olmak üzere, emeğiyle ülkemize katma değer üreten tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs #DünyaÇiftçilerGünü’nü kutluyor; hayırlı ve bereketli bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum." dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, paylaştığı kutlama mesajında; "Nevşehir’imiz; tarım ve turizm şehridir, marka ürünlerin yetiştirildiği üretim merkezidir. Dünya salgınla mücadele ederken toprağın, tarımın ve yerli üretimin değeri daha da iyi anlaşılmış oldu. Çok şükür ülkemiz tarım alanında da güçlü ve hazırlıklı, çiftçilerimize üretim gayretleri için teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 18 yıldır AK kadrolarımızla üreticimizin ve çiftçimizin yanında yer alarak, destekçileri olduk.  Bizler üreteceğiz Nevşehir’imiz ve ülkemiz kazanacak." dedi.