AK Parti Çankaya İlçe Gençlik Kolları 6. Olağanüstü kongresinde Tayfun Arşınkol güven tazeledi.

AK Parti Çankaya İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi Kocatepe Kültür Merkezi’nde, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı-Yalova Milletvekili Sayın Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı- Konya Milletvekili Sayın Selman ÖZBOYACI, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa HASGÜL, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Burak YILDIZ, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep YILDIZ ve bir çok İlçe Başkanı , İlçe Kadın Kolları Başkanları, Teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirildi.

Kongrede Sayın Tayfun ARŞINKOL  güven tazeleyerek tekrar seçildi. Mamak Belediye Başkanı Sayın MuratKÖSE’de sosyal medya hesabından İlçe Başkanlığına seçilen ARŞINKOL için tebrik mesajı yayınladı.

Kongrede güven tazeleyen Sayın Tayfun ARŞINKOL :
 “AK Gençlik bir vefa hareketidir. AK Gençlik bir kardeşlik hareketidir.
Bu vesileyle 14 Ağustos 2001’den bugüne bu harekette görev almış kurucu üyelerimizden ilçe gençlik kolları başkanlarımıza, ilçe gençlik kolları yöneticilerimize, mahallelerimizde bizim sancaktarlığımızı yapmış her bir mahalle başkanımıza, seçim günleri sandıklarımıza sahip çıkmış her bir genç sandık müşahidimize kadar bütün yol arkadaşlarımızı buradan selamlıyorum.
  Bugün bizler burada sadece kongremizi yapmak için toplanmadık. Bugün bizler burada cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetini yukarıya taşımak için, bugün bizler burada sizi "Allaha şikayet edeceğim diyen o masum evladımızın gözyaşını unutturmamak" için , bugün bizler burada masumların sesi geleceğin umudu olmak için toplandık.
   AK Parti’de eski AK Partili, Yeni AK Partili ayırımı yoktur.
   Bayrak değişimi vardır, hizmet yarışı vardır.
   Dolayısıyla önceki dönemlerde görev almış arkadaşlarımızla yeni dönemde görev alacak arkadaşlarımız el ele, omuz omuza devam edeceğiz. Çünkü vakit safları her zamankinden daha da sıkı tutma vaktidir. Vakit Sayın Cumhurbaşkanımıza daha çok destek olma, onun yanında ve liderliğinde çalışma, mücadele etme ve onu yalnız bırakmadan millete hizmet etme zamanıdır. Gün durma günü değil devraldığımız bu bayrağı daha da ileriye taşıma günüdür. Elbette bu bayrak yarışını yaparken siyasette AK Partimiz için en önemli gerçek olan ahd-e vefaya unutmadan yapacağız. Şahsımıza güvenle teslim edilen makam ve mevkilerin bizlere ganimet değil milletin emaneti olduğunu kendimize şiar edindik, edinmeye devam edeceğiz.
   AKParti Gençlik Kolları diğer gençlik örgütleri gibi günlük hayatta ve sosyal mecralarda halkı kaosa, kin ve nefrete sürüklemekten ziyade din,dil,ırk ayrımı gözetmeksizin kardeşlik hukuku içerisinde ülkemizin refahı için çalışmaya gayret göstermiştir.
  İşte bundandır ki ,AK Parti Gençlik Kolları sıradan bir hareket değildir. AK Gençlik bir evde dua , bir çocukta tebessüm, bir garibanda cesaret ve bir gencimizde ailedir.” 
Bizler göreve gelişimizden itibaren bu bilinçle ; 2000 i aşkın üyeyi aramıza kazandırmış, 400 muhtaç aileye yardım ulaştırmış, 3 okul kütüphanesinde katkıda bulunmuş, 103 makul mahallemizde mahalle teşkilatı kurmuş, 1100 hane ziyareti gerçekleştirmiş, 60 şehit ve gazi ailemize ziyarette bulunmuş, 762 esnaf ziyareti yapmış ve burada sayamayacağım kadar bir çok projeye imza atmış bu aziz teşkilata abilik, kardeşlik yapmaktan, aynı istikamet üzere yol yürümekten onur,gurur ve şeref duyuyorum.
Sevgili Yol Arkadaşlarım,Kıymetli Büyüklerim;
Gönül gönüle değince, omuz omuza verince, Hakka doğru dönünce bize yol dayanmadı , dayanmayacak inşallah…
Allah'ın izniyle çalışmalarımıza durmadan üstüne koyarak Sn. Cumhurbaşkanımız , Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Çankayamızı 2023,2053 ve 2071 hedeflerimize ulaştırabilmek için burada herkesin huzurunda çalışacağımıza söz veriyorum.
     Bu duygu ve düşüncelerle Çankaya Gençlik Kolları 6.Olağan kongremizin Çankayamıza ,Ankaramıza ve Türkiyemize hayırlı olmasını diliyorum.Hepinize kongremize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.Allah birliğimizi,dirliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. “Dedi 

İŞTE  ÇANKAYANIN YENİ YÖNETİMİ

Tayfun ARŞINKOL – İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

ASİL YÖNETİM LİSTESİ

AYÇA NUR SALTAN
AYSUN KARTLI
BATUHAN AYAN
FIRAT BUĞRA DAŞTAN
BUSENUR ÇAVUŞER
EMİNE İLKNUR TOMBUL
ENES BORAN
ERAY ÜLKER
FATİH DOĞAN
HAKAN SARIŞIK
HARUN DEMİR
İBRAHİM BATUHAN CİHANGİROĞLU
MEHMET İSHAK KELEŞ
KEMAL KÖSEOĞLU
MACİT BARIN BASA
MEHMET SARIKAYA
MURAT CEYLAN
NİHAT GÜMÜŞ
OKTAY METE ÖZDEMİR
ÖMER FARUK BAYIK
ÖMER OSMAN BURAN
PELİN KABADAYIOĞULLARI
HASRET KÜRBÜZ
SEDA KAYHAN
SİNAN SOLMAZ
SİNEM AĞCA
ŞEVVAL KARABULUT
VEYSEL ALPEREN KESKİN
ZEYNEP AÇIKGÖZ


YEDEK YÖNETİM LİSTESİ

ERHAN EVİN
ŞEYMA BOLAT
DELAL DİNÇ
EMRAH KARAÇAR
UFUK BOZAN
TUĞBA HİLAL DURMAZ
BETÜL ÖNDEROĞLU
TUĞÇE BAĞCI
KAAN TUNALI
GÜLŞAH SOYTÜRK
RÜVEYDA ÖZEN
SELİM ATAOĞULLARI
BATUHAN YILDIRIM
EMRE DALAY
ÖMER FARUK GÖYCE


Tayfun ARŞINKOL
AK Parti Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı