Mayıs Ayı Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanları Toplantısı Kozaklı Gençlik Kollarının Ev sahipliğinde Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında, Kozaklı Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Aral ve Kozaklı ilçe Gençlik Kolları Başkanımız Esat Yıldız'ın ve ilçe gençlik kolları yönetiminin Katılımıyla Gerçekleştirildi. AK Parti Gençlik Kollarının yapmış olduğu Mayıs ayı aylık faaliyetler ele alınırken Haziran ayı içerisinde yapılması planlanan faaliyetler görüşüldü.

Her ay düzenli olarak yapılan toplantının bu ay ki konuğu Nevşehir AK Partili il Başkanı Av. M.Ali Tanrıver oldu.

Tanrıver konuşmasında :  “ Kozaklı da’ 2-3 bin genç arkadaşımıza temas etme ve onlarla birlikte AK Parti davasının sorumluluğunu taşıma noktasında neler yapılabiliriz diye fikir alışverişinde bulunmak ve konuşmak için bulunuyoruz . AK Parti, AK gençliğine çok önem veriyor. Bu Nevsehir’de de böyle, Kozaklı ’da da böyle, ülkemizin her yerinde böyledir. İnşallah gençlerimizle birlikte Yeni Türkiye'nin 2023 hedeflerini birlikte inşaa edeceğiz."Dedi

Toplantıda AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. M.Rauf Yanar genel gündem ve imanli gençlik olma yolunda neler yapabiliriz konusunda istisarelerde bulundu.