Gülşehir belediye başkanı ve İYİ parti Gülşehir belediye başkan adayı,Vahdi Arısoy sosyal konut projesini hayata geçirerek yine farkındalık yarattı.

2014 yılında göreve geldiğinden  beri Gülşehir'de yaptığı tüm hizmetler ile Gülşehir'in çehresini değiştiren,hizmetleri ile halktan takdir gören,Gülşehir'i doğalgaz ile tanıştırarak,seçmenlerini ekonomik olarakta destek sağlayan Arısoy,En büyük hayalim dediği Sosyal Konut projesiyle 5 yıl önceki tüm vaatlerini yerine getirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyor.

Gülşehir Çalışanlar Mahallesi'nde bugün temeli atılan ve dargelirlileri ev sahibi yapmayı amaçlayan Sosyal konut projesi temel atma törenine yaklaşık 1500 kişi katılılarak, Gülşehirliler'den yoğun ilgi gördü.

Temel atma töreninde konuşan Arısoy;
Bugün çok mutlu ve gururluyuz,Gülşehir'e 5 yıl önce vaad ettiğimiz tüm projeleri hayata geçirdik.Doğalgazı Gülşehir'in kullanımına sunduk,2020 yılında Gülşehir'de doğalgaz kullanmayan ev kalmayacak.Vatandaşlarımızın bütcesine yaklaşık 3500 Tl katkı yaparak,kış aylarının sert geçmesine rağmen enfazla 1500 Tl gibi doğalgaz ücreti ile aile bütçelerini ferahlattık.Daha da önemlisi hava kirliliğini minimuma indirerek,Gülşehir'in temiz hava solumalarını sağladık.
Evlerinde tertemiz memba suyu içtiklerini,kanalizasyon sorunlarından kurtulduklarını,yağmurdan çamurdan kurtulup,tertemiz sıcak asfaltı ve taş döşeli yolları kullanmaktan memnun olduklarını doğalgaz geçmeyen yerlerde sorunlar olsada kısa zamanda sorunlu yerlerin taş döşemelerini tamamlayacağımızı bildiklerini söylüyorlar.Çok mutlu olduk.

Ulaşımda,kaliteyi Gülşehirlilerin hizmetine sunduk.19 kişilik minübüsler,klimalı ferah ve rahat yolculuklavatandaşımız Nevşehir'e ulaşıyor artık..

Gülşehir'e kazandıracağımız yapımına başlanan GES projemiz,kimilerinin yok öyle oldu,yok böyle oldu diye başka alanlara çekmeye çalıssalarda tıkır tıkır ilerleyip,belediye bütçemize gelecek yıllarda dönüşünü hep birlikte göreceğiz.

Ve şimdi, Gülşehir için hayallerimizin doruk noktası sosyal konut projemizinde artık ilk adımınıda atarak,hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.Şimdilik 200 daire olarak planladığımız,sonraki 5 yıllık dönemimizde,eğer ihtiyaç olursa,talep edilrse ki belediye birimimizden aldığım son güncel müracat 650 ye ulaşmış,talep çok,planladığımız,sosyal konutları başka mevkilerde de yapmaya kararlıyız.Erol Ünlüsoy mahallesine 2. etab için düşündüğümüz yerlerden biri.
Başını sokacak bir evi bulunmayan dargelirli vatandaşımıza umut olabildiysek bu bize yeter,açıklamalarımıza bakar şartlarımızı okursanız konut projemizin dargelirli vatandaşlarımızın durumlarına uygun hazırlandığını farkedeceksiniz.
Vatandaşımız en kısa zamanda rahat rahat ödemeler ile sıkışmadan başını sokacak bir eve sahip olacak.
Şimdi onlar bu projemizede birçok çamurlar atacaklar,ama biz bildiğimiz yolda ilerLemeye devam edeceğiz.

Yakında açıklayacağımız ,31 Mart'tan sonra ki 5 yıllık projelerimizi duyduğunuzda yine "Yaparsa Vahdi Arısoy Yapar"  dediğinizi şimdiden duyar gibiyim.

Programlarımızın,yaptığımız bir çok işlerin yoğunluğu sebebiyle, geciken sosyal konut projemizi,seçim yatırımı diye dillerine dolayanların,10 yıl önceki başkanlarına bakmalarını,projelerini anlata anlata bitiremeyip ,hiçbirini beceremediklerini,doğalgaz projesinin kendilerine ait olduğunu söylemelerine rağmen, doğalgaz için 3500 imzayı bulamadıklarını yada abonelikleri yatıramadıklarını sizler çok iyi biliyorsunuz.
Ama biz yaptıklarımız ile,yapacaklarımıza teminat olduğumuzu sizlere gösterdik.

O nedenle biz herzaman söylediğimiz, bizimle özdeşleşen sözümüzü söyleyerek konuşmamı bitiriyorum.

"YAPARSA, VAHDİ ARISOY YAPAR."

Sosyal Konut Projemizin Gülşehir'e hayırlı olmasını diliyor,Allah yar ve yardımcımız olsun diyor,projemizde emeği geçenlere teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.
GÜLŞEHİR İYİ OLACAK,hiç merak etmeyin...