Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Başkanı Yılmaz Osma, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bıyık, Alperen Ocakları İl Başkanı Ramazan Kalkan Ve Büyük Birlik Partisi Nar Kasabası Belediye Başkan Adayı Ümit Yalçın, AK Parti Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik'i Seçim Bürosunda ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Başkanı Yılmaz Osma, nezaket ziyaretinde AK Parti Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik'e seçimlerde başarı diledi.

AK Parti Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik ise, birlik, beraberlik vurgusu yaparak, “Partilerimiz ayrı ama gayelerimiz aynı. Amacımız Nar kasabamıza hizmet etmektir. Kampanya boyunca gerilimden uzak, dostça ve huzur içinde bir seçim süreci geçirmek için bütün adayların sağduyulu olmasını bekliyoruz. Seçimler olur biter. Nar kasabamız küçük yer yarın hep bir birimizin yüzüne bacakağız.”dedi

AK Parti Nar Başkan adayı Özçelik, nazik ziyaretlerinden dolayı BBP Heyetine teşekkür ederek, BBP Belediye Başkan Adayı Ümit Yalçın'a çıkmış olduğu bu yarışta başarılar diliyorum" dedi.