Nevşehir'in merkez ilçesine bağlı Boğaz Köyünde Taziye Evi’nin inşaatını gezen AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Boğaz Köyünde "TAZİYE EVİ" bitmek üzere...

Nevşehir'in merkez ilçesine bağlı Boğaz Köyünde Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından yapılmakta olan taziye evi bitim aşamasına geldi. Boğaz Köyünde yıllardır eksikliği hissedilen Taziye Evi, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri girişimleriyle İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştiriliyor.

Yakınlarını kaybeden vatandaşların taziyelerini kabul edebilecekleri taziye evi için çalışmaların artık sona geldiğini ifade edildi. Taziye evinin vatandaşların hizmetine sunulmasıyla kaybedilen değerlerin tekrar gün yüzüne çıkacağını vurgulayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ,“Mutlu günlerde olduğu gibi acı günlerde de yan yana olmak insanlığın gereğidir. Boğaz köyümüzde taziye evi eksikliği bize gelen talepler arasında yoğunlukta yer alıyordu. Bu talepleri göz önünde bulundurarak Taziye evinin yapım çalışmalarını başlattık. Yapımına başlanan taziye evi projemizde en önemli amacımız vatandaşımızın taziye ve hayır işlerinizi organize ve kolay bir şekilde yapabilmeleridir” şeklinde konuştu. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de açıklamasında Boğaz köyümüzde verdiğimiz sözü tuttuk. Taziye evi yakın zamanda köy halkımızın hizmetinde. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider'in Boğaz köyü ziyaretine AK Parti Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün de eşlik etti.