Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER ve beraberindeki Antrenörler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle FİB Haber Merkezini ziyaret ederek www.fibhaber.com çalışanları ve tüm gazetecilerin bu anlamlı günün kutladığını belirtti.

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal ile sohbet eden Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, "Bayram tatil demeden Hafta sonunda bile çalışıyorsunuz. Gerçek çalışan gazeteciler sizlersiniz, hepinizi tebrik ediyor ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum’’ dedi.

Nevşehir'de yaşanan tüm gelişmeleri www.fibhaber.com dan sürekli olarak takip ettiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER, Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak el yapımı tabloyu takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Çapacı ve Genel Koordünatör Uysal'da İl Müdürü Ünlüer ve ekibine teşekkür ederek, Nevşehir'de spor konusunda yaşanan güzel gelişmelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Ünlüer ve ekibini tebrik ettiler.