Tolga Eryılmaz, 31 Mart 2019 tarihinde  yapılacak yerel seçimler için Göre Kasabası Kasapoglu Mahallesi’nden Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Kasapoglu Mahallesi sakinlerinin şahsıma göstermiş olduğu teveccüh ve isteklerini de dikkate alarak doğup büyüdüğüm güzel Göre kasabamız Kasapoglu  Mahallesi’nden sizlere hizmet etmek amacı ile muhtarlığa aday oldum.

Seçildiğimiz takdirde her şeyden önce azalarımızla birlikte hak ve hakkaniyet içinde kişi ayrımı yapmadan görevimizi en iyi bir şekilde yapmak için hazırız. Sizlerin gönlünde yer edinen iyi bir ekip ile mahallemizin hak ettiği hizmetleri alması için tüm gücümüzle çalışacağız.

Başta Göre Belediyemiz ve tüm kamu kuruluşları ile koordineli çalışıp gereken her şeyin yapılmasını sağlayacağım. Her zaman rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir muhtar olarak sizlere 7/24 hizmet etmek istiyorum.

Daha güzel ve yaşanılabilir bir Kasapoglu Mahallesi için mahallemizin değerli sakinlerinden desteklerini bekliyorum. Benim muhtar adayı olmamı destekleyen Kasapoglu Mahallesi sakinlerine teşekkürlerimi sunar mahalle halkından ve seçmenlerimden mahallelerine sahip çıkma adına şahsıma ve ekibime 31 Mart'ta yapılacak muhtarlık seçimlerinde destek vermelerini canı gönülden diliyorum." dedi.