AK Parti 22 ve 23. Dönem Nevşehir Milletvekili Rıtvan Köybaşı, Nevşehir www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal'ı FİB Haber Merkezin'de ziyaret etti.

Köybaşı, Ziyarette Öncelikle Nevşehir gündemine ilişkin tüm haberleri www.fibhaber.com dan öğrendiğini belirterek, bu bağlamda yaptığınız bu güzel çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum dedi.


TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR!

Nevşehir Eski Milletvekili Rıtvan Köybaşı , "Nevşehir'de düzenlenen Demokrasi Mitingi ve Vatan Nöbeti'ne katılarak, milli iradeye sahip çıkan ve Yenikapı'da olduğu gibi hain FETÖ karşısında yine büyük bir birliktelik sergileyen vatansever Nevşehirli tüm hemşerilerimi kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Bu birliktelik dosta güven düşmana korku saldığı gibi ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak inanç ve kararlılığı da ortaya koymuştur" dedi.

Köybaşı, 15 Temmuz'da hain FETÖ - PYD terör örgütü tarafından darbe girişimi sonrası Ankara'da olduğunu ve haber aldıktan sonrada Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Kızılay'da Demokrasi Nöbetine katıldığını ifade etti.
 
15 Temmuz gecesinden beri demokrasi nöbeti tutan,daha sonra vatandaşları desteklemek amacıyla Nevşehir'e gelen Rıtvan Köybaşı, nöbet tutan vatandaşlarla bir araya geldi. Gülle, bir an olsun meydandan ayrılmayan, demokrasiye, millet iradesine sahip çıkarak darbeye dur diyen vatandaşlara teşekkür etti.


27 gün boyunca  “Demokrasi Nöbeti” boyunca sabahlara kadar gerek Ankara'da, gerek Koordinatör Milletvekili olarak görev yaptığı Ordu ve Giresun'da ve gerekse Nevşehir'de ki meydanda, vatandaşlarla birlikte nöbet tuttuğunu belirten Köybaşı, 15 Temmuz'dan bugüne demokrasi nöbeti tutarak milli iradeye sahip çıkan tüm Nevşehirli hemşehrilerine teşekkür etti.

"OMUZ OMUZA, DOSTÇA, KARDEŞCE.."

Darbe girişiminde bulunanların bedelini ödeyeceğini vurgulayan Ak Parti Nevşehir Eski Milletvekili Rıtvan Köybaşı "Keşke hiç karşılaşmasak ama bazen de bu şekilde hicran yaraları toplumun içinden çıkıyor. Ama bedelini ödeyecekler bundan hiç şüpheniz olmasın. Adliyemiz yargı organlarımız tüm güvenlik güçlerimiz güç birliğiyle görev başında. Hep birlikte gönül birliğiyle, omuz omuza, dostça, kardeşçe bu güzel dava yolunda yürümeye devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun. Bizi biz yapan değerlerimiz ülkenin üzerinde ulu bir çınar gibi durmaya devam etsin." diye konuştu.

AK Parti’nin Ordu ve Giresun İl Koordinatörlüğü görevini yürüten  AK Parti'den 22.ve 23.Dönem Nevşehir Milletvekili Rıtvan Köybaşı, 15 Temmuz Hain Darbe girişimine karşı her akşam sabahlara kadar meydanları dolduran tüm Nevşehir halkına ve bu nöbette emeği geçenlere teşekkür etti.


KÖYBAŞI, MUHALEFETİ VE STK'LARI UNUTMADI

Köybaşı, 27 gün boyunca devam eden Demokrasi ve İstiklal mitingine katılan binlerce milli irade sevdalısı ile birlikte demokrasiye sahip çıkan AK Parti İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı yanı sıra Kadın ve Gençlik Kolları ile ilçe ve belde teşkilatlarına teşekkür etti.

Belediye başkanlarına, İl Genel Meclisi Üyelerine, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve sivil toplum kuruluşları mensuplarına da teşekkür eden Köybaşı, ayrıca, muhalefet siyasi partileri ve temsilcileri için, "Nevşehir'de milli iradeden yana tavır sergileyen ve Nevşehir'de meydanları dolduran binlerce vatandaşımızla birlikte bizlere omuz veren CHP İl Yönetimi ve MHP İl Yönetimi olmak üzere, muhalefet partileri mensuplarına da teşekkür ediyorum" dedi. 
Köybaşı, son olarak, Vali İlhami Aktaş'a teşekkür ederek, açıklamalarını noktaladı.