İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Mehmet Türke, “Başkan seçildiğinde hayvanların yaşam haklarını koruyacağına” dair, Anadolu Hayvan Hakları  Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Sevinç Dörtkol ile görüşerek kendisine sunduğu "SÖZ VERİYORUM" yazısını büyük bir memnuniyetle imzaladı.

Türke, hayvanseverlerin taleplerini ilettikleri Hayvan Haklarını Koruma Taahhütnamesi’ni “Belediye Başkanı seçildiğim takdirde doğayı ve hayvanların yaşam haklarını koruyacak ulusal ve yerel bazda çalışmalar yapacağıma söz veriyorum” diyerek imzaladı.

Hayvan sevgisinin önemine değinen Türke, “hayvan sevgisini küçük yaştan itibaren çocuklarımıza öğretmeliyiz. Göreve geldiğimizde sokakta yaşayan minik dostlarımızın sorunlarına çözümleri hep birlikte bulacağız” dedi.

Anadolu Hayvan Hakları  Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Sevinç Dörtkol, Türke’ye teşekkür ederek, göreve geldiği takdirde bu işlerin takipçisi olacaklarını ve belediye ile yapacakları işbirliğinin minik dostlarımızın bakımından, sahiplendirilmesine ve kısırlaştırılmasına kadar bir çok konuda faydalı olacağını belirtti.