Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Göreme belediye başkan adayı Ömer Eren, FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret ederek FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile sohbet etti. 

Eren, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve kardeşlik içinde geçmesi dileğinde bulundu.

Seçim startını verdiklerini dile getiren Başkan Adayı Ömer Eren, " Göreme'de seçim için çalışmalara başladık. Tüm sivil toplum örgütlerimizi, mahallelerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Yerel seçimlere gönülden hazırlanıyoruz ve Göreme'de sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız." dedi.

MHP'li belediye ile Göreme beldesini daha yaşanabilir hale getirmek için bu yola çıktıklarını dile getiren Eren, konuşmasına şöyle devam etti: "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkezimizin takdiriyle Göreme’den Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmak ve Göreme'den en yüksek oyu almak için teşkilatımızla birlikte çalışıyoruz. Seçim süreci beldemizde kardeşlik ve beraberlik içerisinde geçecek. Teşkilatımızla birlikte her vatandaşımızla hasbıhal edip yapacaklarımız anlatıyoruz ve önce dua daha sonra oy istiyoruz. Daha evvel Göreme belediyesinde çalıştığım uzun süre boyunca edindiğim yöneticilik ve teknik bilgilerimi Göreme Belediyesinde sizlerin katkısına sunmak, Göreme’mizi daha yaşanabilir bir turizm beldesi haline getirmek, yaşam kalitemizi arttırmak ve belediye hizmetlerini daha kolay ulaşabilir hale getirmek için destek istiyoruz."

Göreme'nin her sokak ve mahallesinin sıkıntısını bildiğini ifade eden Eren, "Göreme merkezimizdeki turizm esnaflarımızın ve tüm mahallerimizin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Sorun üreten değil, çözüm sunan belediyecilik anlayışı ile tüm sıkıntıları çözüme kavuşturacağız. Göreme’mize üstyapı, sosyal, kültürel, eğitim, turizm ve sportif alanlarda yapacağımız projelerle daha iyi hizmetlerde bulunmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Adayı Eren'e çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarılar diledi.