Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yenikapı mitingine katılmayı kabul etti.

Demokrasi nöbetlerinin finalinin düzenleneceği Yenikapı mitingine Erdoğan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de davet etmişti. Edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu mitinge katılmayacağını bildirirken Bahçeli ise Yenikapı mitingine olumlu yanıt verdi.

İstanbul Yenikapı bu pazar günü büyük bir demokrasi mitingine sahne olacak. Merak edilen ise CHP ve MHP liderlerinin davet edildikleri bu mitinge katılıp katılmayacaklarıydı. 

Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli'nden Erdoğan'ın Yenikapı davetine beklenen yanıt geldi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı’da yapılacak olan 'Demokrasi ve şehitler' mitingine katılmayacak.

Kılıçdaroğlu gitmese de CHP o mitingde temsil edilecek. CHP'den bir heyet Yenikapı'da olacak.

DEVLET BAHÇELİ GİDECEK Mİ?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yenikapı mitingine katılmayı kabul etti.

DEMOKRASİ NÖBETİ BİTİYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı'da yapılan mitinge birer konuşma yapmak üzere davet etmişti.
ÜCRETSİZ SEFERLER
Pazar günü yapılacak olan Yenikapı mitingi ile 15 Temmuz'da meydanlarda başlayan demokrasi nöbeti bitirilecek. Pazar günü miting dolayısıyla İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz olacak. Ankara'dan ise ücretsiz olarak şehirler arası otobüslerle Yenikapı mitingine sefer yapılacak.