AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Eczacı Mustafa Açıkgöz, açıklamasında;  " Eczacı bir milletvekili olarak hastalarımıza en yakın sağlık danışmanlığı yapan, büyük sorumluluğu özveri ile yerine getiren, toplumsal yaşamdaki vazgeçilmezlerimizden en yakın sağlık danışmanı olan değerli meslektaşlarım eczacılarımızın 14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü’nün kutluyor, hayırlı ve bereketli çalışmalar diliyorum" diyen Açıkgöz mesajında şunları ifade etti;

Kıymetli Meslektaşlarım, “14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü”nüz Kutlu Olsun

Meslektaşlarım dün olduğu gibi bugün de toplumsal yaşamdaki vazgeçilmezliğini her zaman göstermektedir. Hastalarımıza en yakın sağlık danışmanlığı yapan eczacılarımızın, bu büyük sorumluluğun farkında ve bilincinde olduğunu biliyorum.

Eczacılarımızın hiçbir gelecek kaygısı yaşamadan görevlerini yerine getirebilmesi, eczacılık sektöründeki işleyişin ideal seviyeye ulaşması ve eczacılık mesleğinin eczacılara yüklediği halk sağlığının nöbetçisi olma misyonunu en iyi şekilde yerine getirebilmelerinin sağlanması için gereken tüm çalışmalar bugüne kadar olduğu gibi, önümüzdeki dönemde de hız kesmeden birlikte devam ettireceğiz.

Sağlık hizmetlerimizin temel birimini oluşturan meslektaşlarımıza fedakârca çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyor, ülkemizin en uç noktasına kadar bu hizmeti sağladıkları için ayrıca minnettarlığımı da ifade ediyorum.

14 Mayıs’ı eczacılığın anlam ve öneminin hatırlanmasına, mesleğe ömür, emek, katkı ve gönül vermiş, çok değerli hizmetleriyle ve gayretleriyle değer kazandırmış eczacılarımızın yâd edilebilmesine bir vesile saymaktayım.

Bu vesile ile eczacı bir milletvekili olarak tüm Eczacılarımızın 14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü’nün kutluyor, hayırlı ve bereketli çalışmalar diliyorum.
 
                                     Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ
                                     AK PARTİ Nevşehir Milletvekili
                                     TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi