Demokrasi gazilerimizi tedavi gördükleri Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Gazi Hastanesinde, AK PARTİ Ankara Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Sn. Beşir ATALAY, AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sn. Mustafa AÇIKGÖZ, AK PARTİ 24. dönem Ankara Milletvekili AK PARTİ Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatlanma Başkanı Sn. Tülay SELAMOĞLU, AK PARTİ Genel Merkez Gençlik Kolları üyelerimiz ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

AÇIKGÖZ “Sizler, Bu Ülkenin Geleceğini Savundunuz”,
IMG_9706
 
         ATALAY ” Milletçe minnettarız. Sizlerin gösterdiği cesaret ve feraset hiçbir zaman unutulmayacak. Devlet millet el ele aziz vatanımız sonsuza kadar milletimizin olacaktır. Siz, demokrasi gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunarak, Allah’ tan acil şifalar diliyorum.” dedi.
 
IMG_9721
 
         Gazilerimizle yakından ilgilenen AÇIKGÖZ, tedavi gören vatandaşlarımızdan birinin “Biz, oraya ayağımızla değil yüreğimizle gittik. İman ve şerefle biz vatanımızı savunduk.” sözleri üzerine “Milli İradeye, demokrasiye sahip çıktı, sizler bu vatana ve ay yıldızlı bayrağa canlarınız pahasına sahip çıktınız. Aziz milletimizden Allah, razı olsun. 24 saat geçmeden kalkışma, milletimizin feraseti, birlik ve beraberliği ile sonlandırıldı. Hiçbir zaman darbe girişiminde bulunanlar kazanlar olamadı, olamayacak da!”
IMG_9687
      “Sizler bu ülkenin kaderini değiştirdiniz. Allah, hepinizden razı olsun. Sizlerle ne kadar övünsem ne kadar teşekkür etsem azdır hepiniz hakkınızı helal edin. Sadece bu ülkedeki o karanlık emelleri olanlara değil, bütün dünyaya çok güçlü bir mesaj verdiniz. Bizler Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın eşliğinde bu ülkede inşallah bugünden itibaren bunların yaşanmaması için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.”
      “Yüce milletimiz bu vakur duruşuyla tarih yazdı. Türkiye’ nin kutlu yürüyüşüne devam etmesini sağlayarak tarih yazdınız. Birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin ve ortak kültürel değerlerimizin sarsılmaz bağlarla bağlı olduğunu dosta, düşmana ve tüm dünyaya bir kez daha bildirdiniz.”
 
IMG_9710
 
     “Vatan, millet, bayrak ve devlet aşkına; devletimize yapılan darbe girişimine karşı tüm vatandaşlarımızı meydanlara bekliyoruz. İnadına kardeşlik, inadına barış diyoruz.”
      “Şehitlerimize Allah’ tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar; milletimize geçmiş olsun diliyorum. Milletimiz ve milli egemenlik, sonsuza kadar bu kutsal vatanımızda var olacaktır.” dedi.