Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya, çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve yöneticileri ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminin ardından Nevşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Rasim Arı’yı sivil toplum örgütleri ve kurumların temsilcileri ziyaret etti.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Başkan Arı, gazeteciler ile bir süre görüştü. Gazetecilere Nevşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan projelere ilişkin bilgiler veren Arı, Nevşehir’in ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına yaptığı katkılardan dolayı gazetecilere teşekkür etti.

Ziyaretin anısına Cemiyet Başkanı Bayram Ekici, Belediye Başkanı Arı’ya, üzerine bir çocuğu severken fotoğrafının işlendiği ahşap çerçeve hediye etti.

Belediye Başkanı Rasim Arı daha sonra Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği, Nevşehir Fenerbahçe Spor Okulları, Yol-İş Sendikası Nevşehir Şubesi, Nevşehir Sigorta Acenteleri Derneği, Genç Nevşehirliler Platformu ve Galatasaray Spor Okulları, Vilayetler Birliği Anaokulu yöneticileri ve öğrencilerini ayrı ayrı makamında kabul etti.