AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, bugün yaptığı açıklamada ‘Çevreye Duyarlı Kampanya’ ile seçim kampanyalarını başlattıklarını açıkladı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ne sayılı gün kala AK Parti Nevşehir'de seçim kampanyalarını ‘önce çevre’ diyerek başlattıklarını duyurdu. AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar yaptığı açıklamasında, "31 Mart Yerel seçimleri için İnsana saygılı, çevreye duyarlı bir kampanya yürüteceğiz. İlklerin öncüsü AK Parti olarak bu seçim döneminde 'Çevreye Duyarlı Kampanya' diyerek seçim kampanyamızı Nevşehir'de başlatmış bulunuyoruz” dedi.

Çevreye Duyarlı Kampanya Nedir?

Çevreye zarar verebilecek plastik ve naylon gibi malzemeler yerine kağıt ve bez gibi geri kazanılabilir maddeler kullanılacak. Görüntü, ses ve gürültü kirliliği yapılmayacaktır. AK Parti çevreye duyarlı bir seçim kampanyası yürütecek. Kampanya süresince gürültü kirliliği oluşturmamaya özen gösterilmeli. Okul, hastane, ibadethane gibi yerlerin çevresinde müzik çalınmamasına ve anons yapılmamasına dikkat edilmeli.