Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara'ya çıkarma yaptı.

Nevşehir Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Caner Erdoğan, Bekir Duru, Mali Denetmen Zafer Salgın'ın da Başkan Dipici'ye eşlik ettiği heyet İlk olarak, TBMM'de Milletvekilleriyle bir araya geldi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekillleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'yi TBMM'de ayrı ayrı odalarında ziyaret eden Nevşehirli Fırıncılar Odası heyeti kendileri ile bir süre görüştüler. Heyet, Nevşehirli fırıncı esnafının sorunları hakkında istişarelerde bulundular. 

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Oda Başkanı Dipici, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye kendilerini kabulleri, gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri için teşekkür etti...

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı'ya Ziyaret

Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici ve Yönetim Kurulu Üyeleri üyeleriyle birlikte Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı’yı Ankara’da ziyaret etti. Başkan Dipici, “TFF Başkanımız Halil İbrahim Balcıyı ziyaret ederek fırıncıların sorunlarını konuştuk.” dedi.

Genel Başkan Balcı’da federasyonumuza ziyaretlerinden ötürü Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici ve yönetimine teşekkür etti.