AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkanı Anıl Pak Avanos İmam Hatip Lisesine ziyaret ederek "Kariyer Günleri" programının özel konuğu oldu. Gerek mesleki gerekse ülke gündemi ile ilgili konularda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Avanos İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğine AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkanı Anıl Pak, Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.​ Milletvekili Giligider burada Avanoslu öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider burada Avanos İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluşarak sohbet edip tecrübelerini paylaştı.
Milletvekili Gizligider, hayat tecrübelerinden örnekler sunarak, öğrencilere gelecekteki kariyerleriyle ilgili bilgiler verdi.

Gizligider, öğrencilere başarıya giden yolda azimli bir şekilde çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulunurken daha sonra ise öğrencilerin sorularını cevapladı.


Gizligider, daha sonra Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkanı Anıl Pak, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.