Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığının organize ettiği "Baba beni ocağa götür" temalı programda çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Nevşehir Ülkü Ocaklarının yeni mekanında düzenlenen etkinlikte yavru Bozkurtlara; Aşık ve maşuk gösterisi, palyaço, maskot, ücretsiz pamuk şeker, mısır ikramı halat çekme yarışması, yoğurt içinde zeytin bulma, yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi pek çok etkinlik düzenlendi.

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker etkinlik sonrasında yaptığı açıklamasında; ""Baba Beni Ocağa Götür " diyerek, geleceğin büyük Türkiye'sinin mimarları olacak minik bozkurtlarımız... Kalpleri, daha bu yaşta vatan ve millet sevgisiyle atan, müreffeh yarınların büyük vatan sevdalıları... Han Oğuz'dan aldığınız ad, Sultan Alparslanlar ve Mustafa Kemal'lerden aldığınız yurt, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'ten emanet aldığınız dava ve ailenizden aldığınız  saygıyla çok yaşayasınız. Var olasınız. Rabbim acınızı yaşatmasın. Bu kutlu toprağımızda en az bin yıl daha ufacık bir derenin de koca bir vadinin de adını Türkçe yaşatın. Vatanımıza, milletimize, Nevşehir'imize, davamıza ve ailenize yaraşır bir evlat olarak, çok çalışın. Çok çalışın ki ruhumuz yağmur yağmur göğe çekilip bizler göremediğimiz de bileceğiz ki sizler varsınız. İyi ki varsınız." dedi.