Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Nevşehir’de, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Nevşehir Belediyesi önünde Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından törenle  karşılanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye,başkanlık makamında bir de çiçek takdim edildi.

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye ‘Nevşehir’e  hoş geldiniz’  diyen Belediye Başkanı Ünver “ AK Parti iktidarları döneminde Milletvekilleri, Valileri, teşkilatlarıyla bir bütünlük içerisinde çalışarak hizmet üretme gayreti içerisinde olduk Bu güne kadar da her konuda hangi bakanlık kapısını  çalsak  her zaman elimiz  dolu olarak çıktık. Bizim hiçbir zaman başımızı önümüze eğdirmediniz. Sizlere kalbi muhabbetlerimizi sunmak isterim. Biz burada büyük bir kaynaşma içerisinde halkımıza hizmet sunabilmek için mesai tanımaz bir anlayış içerisinde çalışıyoruz. “ dedi.

MİLLETVEKİLLERİNİN UYUMLU ÇALIŞMASI GIPTA EDİCİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhasekide,kendisinin de bu toprakların insanı olduğunu belirterek ,her zaman Nevşehir ile sıkı ilişkiler içerisinde olduklarını söyledi. Milletvekillerinin birbirleriyle olan sıkı  ve dostane ilişkilerini  gıpta ile karşıladığını aktaran Özhaseki “ Nevşehir inanın milletvekillerinin uyumlu çalışması ile oldukça şanslı. Çünkü bu uyumlu çalışmayı diğer şehirlerin milletvekillerinde pek göremiyoruz. Sürekli bir hizmet arayışındalar. Çoğunlukla Hasan başkan ile bakanlık kapılarında şehre bir şeyler kazandırabilmenin heyecanını yaşıyorlar.Buna ben bizzat şahidim. Örnek bir çalışma yürüyorsunuz. Bakanlık imkanları ile de şehre ne yapılması gerekiyorsa,elimizden gelen çabayı her zaman gösterdik,bundan sonraki süreçte de göstereceğiz.

BATI 15 TEMMUZ SONRASI TÜRKİYE’YE GEÇMİŞ OLSUN BİLE DİYEMEDİ

Özhaseki, Nevşehir Belediyesini ziyaretinde gazetecilerin Bakan Çavuşoğlu'nun uçağının iniş izninin iptal edilmesine ilişkin görüşlerini sorması üzerine, 15 Temmuz’ da yaşanan  darbe girişimini anımsattı. "Batı demokrasinin beşiği olarak kendini adlandırıyor, hümanizmanın, insan haklarının ve her türlü hukukun, eşitliğin, kendinde olduğunu, bunu yaşadığını durmadan iddia ediyor, işte o ülkeler; Türkiye'de yaşanan 15 Temmuz sonrası içlerinden gelerek, Türkiye'ye bakıp 'geçmiş olsun' bile diyemediler."  dedi.


Bakan Özhaseki’nin açıklamasının ardından Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Bakan Özhaseki’ye çini tabak hediye etti.