Nevşehir Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri,Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber.Com İnternet Gazetesini ziyaret ettiler.

FİB Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal ile bir süre görüşen Saadet Partili Kadın Kolları heyeti faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Basın mensuplarının Nevşehir’de büyük bir sorumluluğu üstlendiğini ve ayna görevi yaptığını vurgulayan Nevşehir Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi, FİB Haber İnternet Gazetesi çalışanlarına, başarılı çalışmalarıyla Nevşehir’e verdiğini hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Siz vatandaşın gözü kulağı olduğunuz sürece Nevşehir’imizin gelişmesi daha ileriye gidecektir.” dedi.

Nevşehir Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi ziyarette yaptığı açıklamasında, "16 Nisan ayında yapılacak olan Referandum için endişeleri bulunduğunun altını çizerek bizler Saadet partililer olarak Referandumda Hayır oyu kullanacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal da, Anayasa metninin vatandaşa doğru bir şekilde anlatılması gerektiğini belirterek, “Halkımız şüphesiz en doğru kararı verecektir. Ülkemizin huzurlu günlere ihtiyacı var” dedi.