Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, Nar beldesini karış karış gezip gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Vatandaşların evlerine misafir olan AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik projeleri ve çalışmaları hakkında çeşitli bilgilendirmeler yaparken vatandaşlar da Özçelik'in ziyaretinden ve samimi yaklaşımından dolayı memnuniyetlerini ilettiler.

Beldesinde hasta ziyaretleri, ev ziyaretleri, mahalle sohbetleri ve esnaf ziyaretlerini düzenli olarak devam ettiren Başkan Adayı Özçelik, Belediye Başkanı olması halinde Nar beldesine hak ettiği hizmetleri getireceğini ve bulunduğu konumdan çok daha ileriye götüreceğini söyledi.

Belde halkının yoğun sevgi seliyle karşılaşan Özçelik, hemşerileriyle tek tek tokalaşarak Nar halkının önerilerini ve görüşlerini aldı, 31 Mart yerel seçimler üzerine fikir alışverişinde bulundu. 

Gece gündüz demeden Narlı hemşerilerinin her zaman yanında olacağını dile getiren Özçelik, belde için düşündüğü projeleri de tek tek hayata geçirerek, Nar ismini dünyaya duyuracağının sözünü verdi. Belde halkının Özçelik’e yoğun destek vermesi ise dikkat çekti.

AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, 31 Mart yerel seçimleri öncesi de beldemizde hemşerilerimizin büyük bir teveccühü ile karşı karşıyayız. Bunu sahada görüyoruz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nar'da yapacağımız hizmetlerle, beldemizi 2023 hedeflerine taşımak için geleceğimiz çocuklarımızın, yarınımız gençlerimizin umudu olmaya, büyüklerimizin hayır duasına ve Narlı henşehrilerimizin de gönüllerini almaya talibiz. 'Niyet hayır, akıbet hayır' dedi.