TBMM Katip Üyesi ve AK PARTİ Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'den gelen ilköğretim okulu öğrencilerini Meclis'te ağırladı. 

Açıkgöz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gelen öğrencilere Meclis'i gezdirdi. Daha sonra basın açıklaması yapan Açıkgöz, çocukların bayramını kutladı. 

Milli iradenin tecelli ettiği TBMM çatısı altında minik misafirlerini konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Açıkgöz, "23 Nisan, milli iradenin tecellisidir. Bu ülkenin birlik ve beraberliğinin, kardeşçe yaşamanın tecellisidir. Bu ülkeyi çocuklarımıza emanet bırakacağız. İnşallah çocuklarımız da bu emanete sahip çıkacaklar." diye konuştu. 

Aynı zamanda Kutlu Doğum Haftası'nın da içinde olunduğunu, bunun güzel bir tevafuk olduğunu söyleyen Açıkgöz, çocukların geleceği için 24 saat çalıştıklarını, bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. 

Açıkgöz, Nevşehir'in peri bacaları ve ören yerleriyle dünyada görülmesi gereken nadir yerlerden biri olduğunu da vurgulayarak, tüm vatandaşları Nevşehir'e davet etti.

Nevşehirli Çocukların Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü Meclis ziyaretlerine Ulusal Basının ilgisi büyüktü.