Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliğine 2014 yılından beri Nevşehir AK parti il başkan yardımcılığı görevini üstlenen Hüsamettin Ellialtı atandı.

Edindiğimiz bilgilere göre; TÜGVA Nevşehir İl Başkanı Kamil Balak'ın yerine 2014 yılından beri Nevşehir AK parti il başkan yardımcılığı görevini üstlenen Hüsamettin Ellialtı atandı.

Merkezi İstanbul’da bulunan, Genel Başkanlığını İsmail Emanet’in yaptığı, yeni Türkiye gençliğinin inşasına önemli katkılar sunmak amacıyla yola çıkan ve kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı’nın Nevşehir İl Temsilciliğine Hüsamettin Ellialtı getirildi.

TÜGVA Genel Başkanı İsmail EMANET atamayla ilgili yaptığı açıklamada;’’ Yeni göreve gelen TÜGVA Nevşehir temsilcimiz Hüsamettin Ellialtı’ya gençlerle birliktelik yolunda başarılar diliyorum.’’ dedi.

Göreve yeni atanan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ’’Sn. Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Yüklendiğimiz bu sorumluluk Nevşehir’imiz ve genç kardeşlerimiz için hayırlara vesile olur inşallah.
Yeni Türkiye gençliğinin inşasına önemli katkılar sunma amacıyla yola çıkan vakfımızın Nevşehir şubesinde genç kardeşlerimizin manevi ve dini değerlerle kültürel geçmişimizle barışık ve donanımlı bir şekilde gelişmesine, yetişmesine Allah rızası için katkıda bulunmak amacıyla, Nevşehir'imizin geleceği için tüm genç kardeşlerimizle çalışacağız.’’ İfadelerini kullandı.


Detaylar Geliyor...