Uçhisar Yukarı Mahalle Muhtarı ve Kapadokya Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Serhat, Nevşehir il Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Nevşehir Ticaret İl Müdürü ve Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Ahmet Taygurt'u makamlarında ziyaret ederek çeşitli istişarelerde bulundu.

Uçhisar Haydar Çankaya ilk ve orta okulu Okul aile birliği başkanı ve Uçhisar yukarı mahalle muhtarı Nihat Serhat, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

Muhtar Serhat'tan İlk Ziyaret Milli Eğitim Müdürü Demir'e...

Nevşehir il Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir beyefendiyi makamında ziyaret ederek Uçhisar Ilk ve orta okulumuzun eksiklerini ve en önemlisi de özürlü asansörü yapım işlerini istişare ederek yardım sözünü aldık, sıcak ve samimi karşılamalarindan dolayı Müdürüme ve personellerine teşekkür ederim .

Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Uçhisar'ımızı onurlanduran şahsiyet Nevşehir Ticaret il müdürü ve tüketici hakem heyeti başkanı sayın Ahmet Taygurt beyefendiyi makamında ziyaret ederek tekrar hayırlı olsun dileklerimizi sunduk.

Değerli hemşehrimiz İl Müdürü Taygurt konuşmamızda hemşerilerimizin tüketim malları ile ilgili yaşadığı sorunlar da başvurmaları durumda özel olarak ilgileneceğini beyan etti, Sıcak ve samimi karşılamalarindan dolayı müdürümüze ve personellerine teşekkür ederiz.

Muhtar Serhat ziyaretler sonrası yapmış olduğu açıklamada bugünü resmi kurum kuruluşlarına ayırdığını belirterek; "Şehrimizdeki kurumlarımıza gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretleri ile istişarelerde bulunmak için bu günümüzü ayırdık. Yapılan görüşmelerin sonrasında tüm ilgili kurumların tam destek vererek yanlarında olduğunu söylediler. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart tarihi itibari ile tüm kurum ve kuruluşlarımız ile el ele vererek Uçhisar beldemizde Yukarı mahallemiz ve yarınımız geleceğimiz çocuklarımızın sıcak eğitim yuvası okulumuz için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.