Nevşehir’de “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla düzenlenen yürüyüşe Nevşehir Ülkü Ocakları da kalabalık bir gurupla katılım sağladı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişiminin yıl dönümünde,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler Ziraat Bankası önünde gerçekleşen yürüyüş ile başladı.

Belediye Mehteran Takımı öncülüğünde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Rauf Yanar, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, protokol üyeleri,  siyasi parti temsilcileri, Sendika temsilcileri ve vatandaşlar buradan hep birlikte Diriliş Meydanı’na yürüdü. Yürüyüşe binlerce Nevşehirli ellerindeki Türk Bayrakları ile katıldı.

Nevşehir Ülkü Ocakları da dev pankartlar açarak çok sayıda kalabalık bir gurup ile katılım sağladı. Ülkücüler burada, “FETÖ p..tir p.. kalacak”, “Ne Mutlu Türküm Diyene”, “Alparslan Türkeş’in Askerleriyiz”, “Hareketin Lideri Devlet Bahçeli” gibi birçok slogan attı.

Program boyunca kurt işaretleri yapan Ülkü Ocakları mensubu gençler meydanlardan biran olsun ayrılmadı.