Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Başkan Rasim Arı’yı makamında ziyaret edip, başarılı çalışmalar dileğinde bulundu.

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, İlçe Başkanı Ali Özer, kadın kolları, gençlik kolları ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk” Rasim Başkanımız ile başarılı bir seçim süreci geçirdik. Rasim Başkanım bizleri yalnız bırakmadı bizlerde onu bugün makamında ziyaret ettik. Ürgüp için yapacağımız projelerimizde bizlerden desteklerini esirgemeyeceği konusunda güvenimiz tam. Kendisine görevinde muvaffakiyetler diliyorum, Rabbim yar ve yardımcısı olsun.” Diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mehmet Aktürk’e ve ekibine teşekkür etti.

Günün anısına Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk ve İlçe Teşkilatı Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Belediye Başkanı Rasim Arı, daha sonra Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, İlçe Başkanı Ali Özer, kadın kolları, gençlik kolları ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan heyet ile birlikte hatıra fotoğrafı 
çektirdi.